+47 99 44 99 44 post@sorlandetbaat.no

Ved vårt opplagsanlegg på Blakstad Industriområde tilbyr vi våre kunder en egen avdeling der de selv kan vaske, polere og bunnstoffe sin båt under tak. Her vil kundene ha tilgang til vaskeutstyr, strøm og vann. Dermed kan du som kunde selv gjøre jobben når det passer deg best. Husk å bestille i god tid. Du kan dermed redusere båtpleiekostnadene ved å gjøre hele eller deler av jobben selv.

Tips før opplaget! – dette bør du huske på:
Fra du leverer båten din i opplag hos oss, til du får den tilbake, sørger vi for at den får førsteklasses behandling. Likevel bør du som båteier sørge for at båten er klar til en overvintring før du leverer nøklene til oss. Her er en sjekkliste som sikrer at båten din får det best mulig i vinter:

  • Er båten klissvåt når den skal i opplag? Selv om båten skal lagres i en oppvarmet hall, bør puter og andre tekstiler være så tørre som mulig før overvintringen for å unngå mugg og jordslag. Ta gjerne puter med hjem sammen med resten av løsøret.
  • Fjern kilder til jordslag og vond lukt om bord. Ta ut mat og andre ting som ikke tåler vinterlagring i båten.
  • Det maritime miljøet er tøft og ting kan gå i stykker. Foreta gjerne en funksjonskontroll før du leverer båten. Er det noe som ikke virker som du ønsker utbedret?
  • Vær tidlig ute og unngå stress til våren! Avtal med oss allerede på høsten hva du vil at vi skal gjøre med båten i løpet av vinteren. Slipe teakdekk, rubbe skroget, montere ny elektronikk, nytt bunnstoff eller montere ny kalesje? Vi utfører det meste.
På vår nettside er informasjonskapsler brukt til å huske innstillingene, statistikk og tilpassing av innhold. Denne informasjonen deles ikke med tredjeparter. Ved å fortsette å bruke nettstedet godkjenner du informasjonskapsel og personvern.
Ok