+47 99 44 99 44 post@sorlandetbaat.no

Båtservice / verksted

Vi utfører service på de fleste motormerker.

Har motor og batteri fått nødvendig vedlikehold, er sannsynligheten for problemer neste sommer kraftig redusert. Moderne båtmotorer er like bekymringsfrie som bilmotorer – så lenge de får et bra vedlikehold. Det er lett å tenke at «motoren har jo bare gått noen få timer i år, så da trenger den vel ikke service?». Den type utsettelser ender ofte med at regningen blir større den dagen noe alvorlig inntreffer som følge av dårlig vedlikehold.

En båtmotor som brukes i et salt og barskt sjømiljø, utsettes for helt andre belastninger enn en bilmotor som går på landveien. Salt, korrosjon og lange perioder uten bruk, er motorens verste fiende. Det har motorprodusentene tatt høyde for når de laget motoren, men skal den ha et langt og sunt liv, krever det også at du som båteier sørger for at motoren får pleien den trenger. Den relativt lave kostnaden ved å utføre jevnlig service på motor og fremdriftssystem er en rimelig forsikring mot motorstopp på sjøen – med farlige situasjoner eller avbrutt ferie som resultat.

 

På vår nettside er informasjonskapsler brukt til å huske innstillingene, statistikk og tilpassing av innhold. Denne informasjonen deles ikke med tredjeparter. Ved å fortsette å bruke nettstedet godkjenner du informasjonskapsel og personvern.
Ok