+47 99 44 99 44 post@sorlandetbaat.no

Opplag

Hos Sørlandet Båt AS kan du levere på vårt bryggeanlegg på Krøgenes eller levére selv ved anlegget på Blakstadheia.
.

  • Levér båten på sjøen ved brygga vår når det passer deg
    Vi løfter opp båten, høytrykkspyler den fra fenderlist og ned, og transporterer båten til opplaget vårt, der den ligger trygt, tørt og frostfritt vinteren gjennom. Hent båten sjøsatt ved brygga til avtalt tid.
  • Ønsker du å spare penger kan du levere renspylt, ferskvannskjørt og vinterklar båt på henger direkte til båtopplaget i Froland. Vi lagrer båten trygt og frostfritt hele vinteren. På våren henter du selv båten på samme sted til avtalt tid.

 

Benytt deg gjerne av våre tilbud om rubbing, polering og bunnstoffing. Våre dyktig fagfolk har lang erfaring og garanterer et godt resultat. 

Vi utfører service på de fleste motormerker.

 

Tips før opplaget! – dette bør du huske på:

Fra du leverer båten din i opplag hos oss, til du får den tilbake, sørger vi for at den får førsteklasses behandling. Likevel bør du som båteier sørge for at båten er klar til en overvintring før du leverer nøklene til oss. Her er en sjekkliste som sikrer at båten din får det best mulig i vinter:

Er båten klissvåt når den skal i opplag? Selv om båten skal lagres i en oppvarmet hall, bør puter og andre tekstiler være så tørre som mulig før overvintringen for å unngå mugg og jordslag. Ta gjerne puter med hjem sammen med resten av løsøret.

Fjern kilder til jordslag og vond lukt om bord. Ta ut mat og andre ting som ikke tåler vinterlagring i båten.

Vær tidlig ute og unngå stress til våren! Avtal med oss allerede på høsten hva du ønsker å gjøre med båten i løpet av vinteren. 

Betingelser

Gi beskjed minst 2 uker før utlevering. Båten utleveres ved Sørlandet Båt AS sitt anlegg ved Tromøysund Brygge, Krøgenes Arendal. Vi tar ikke ansvar for båten etter avtalt utleveringsdato.

Alle haller er forsikringsgodkjente.

Forsikring

Sørlandet Båt AS har dekket de nødvendige ansvarsforsikringer i forbindelse med marinavirksomheten. Ved vinteropplag av båt/motor må kunden selv sørge for nødvendig forsikring på egen båt/motor som for eksempel brann, tyveri, hærværk og plutselig uforutsette skader, da dette ikke dekkes av forsikringer tilhørende Sørlandet Båt AS.

Fakturering

Opplag faktureres på høsten, service, båtpleie og evt. tilleggsjobber som reparasjon ol. faktureres når det er utført.

På vår nettside er informasjonskapsler brukt til å huske innstillingene, statistikk og tilpassing av innhold. Denne informasjonen deles ikke med tredjeparter. Ved å fortsette å bruke nettstedet godkjenner du informasjonskapsel og personvern.
Ok